Dakbedekking, goten en zinkwerk

Er is niets vervelender dan een lekkage, overal vochtvlekken en zie maar eens het lek te vinden. Daarom is een kwalitatief goed dak erg belangrijk. Wij helpen je graag bij het renoveren, vernieuwen en onderhouden van je platte of licht hellend dak.

Wij bieden de volgende diensten op het gebied van dakbedekking;

  • Aanleg, vernieuwing of renovatie van dakbedekking. Bitumen en PVC (kunststof).
  • Zinkwerk, daklijsten en dakgoten
  • Onderhoud & reparatie, met name bij een bestaand bitumen dak is onderhoud belangrijk

Of het nu gaat om een garage, aanbouw, opbouw, dakkapel of overkapping wij kunnen voor elk dak de juiste oplossing maken.

Bitumen of PVC

Van oudsher is de meest gebruikte dakbedekking bitumen maar er zijn meer oplossingen, zo bieden wij ook dakbedekking in PVC aan. Dat is een kunststof dakbedekking met een lange levensduur, een duurzame oplossing dus.

Bitumen dakbedekking

Bitumen daken worden al decennia lang aangelegd, dat is niet voor niets omdat deze daken tot wel 25 jaar meekunnen. Bitumen is gemaakt van ruwe aardolie en beschikt daardoor over goede eigenschappen voor dakbedekking, waterdicht, goed te verwerken en uitstekende hechting.

PVC dakbedekking

Ook PVC kent een lange levensduur van rond de 25 jaar. Maar PVC is een duurzamere oplossing omdat het 100% recyclebaar is. Daarnaast is een groot voordeel dat je het ook in lichte kleuren te verkrijgen is waardoor het minder warmte absorbeert in de zomer.

We geven je graag advies op maat, bekijk hieronder enkele voorbeelden. Bij vragen neem gerust contact met ons op.